Nová obtížná úroveň pro Crashe zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová obtížná úroveň pro Crashe zdarma

Nová obtížná úroveň pro Crashe zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 7. 2017 10:50 7
Reklama

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy rozhodně patří mezi aktuální tituly, které dokáží nepřipraveným hráčům nadělat pořádné vrásky na čele. Zejména první díl remasterované trilogie je v určitých částech až pekelně tuhý. Pokud si ale věříte na skutečnou výzvu, měli byste věnovat pozornost následující zprávě.

Vývojáři se totiž rozhodli majitele hry potěšit nečekaným dárečkem. Tím je „nová“ úroveň s názvem Stormy Ascent. Vývojáři původních her ze studia Naughty Dog ji chtěli implementovat do prvního dílu, nakonec se však do hry nedostala. Tým Vicarious Visions, který si vzal na starost remaster, se ale rozhodl obří level dokončit a otestovat s ním um hráčů.

Novou úroveň si můžete zdarma stáhnout již teď, bezplatná vydrží až do 19. srpna. Poté bude stát necelá tři eura. Na PlayStation Blogu se k úrovni v rozhovoru s Vicarious Visions vyjádřil její původní designér Taylor Kurosaki. Zmínil, že se jedná o jeden z posledních levelů, který dokončil během produkce, ale nakonec padlo rozhodnutí ji do hry nepřidat.

„Byla hratelná, ale vážně obtížná. A my jsme neměli čas ji zjednodušit. Nakonec jsme se rozhodli nechat ji na disku, protože to bylo bezpečnější než se ji pokoušet odebrat,“ říká Kurosaki. Hráči úroveň později objevili použitím Gamesharku. Dejte nám vědět, zda se vám Stormy Ascent podařilo dokončit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama