Zkuste si LawBreakers v otevřené betaverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si LawBreakers v otevřené betaverzi

Zkuste si LawBreakers v otevřené betaverzi

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2017 10:11
Reklama

LawBreakers se snaží už od začátku tak moc vybočovat, že máme trochu pocit, že se na novou arénovou střílečku Cliffa Bleszinského snad nikdo netěší. Možná to je přesycením, možná to je kontroverzním a ukecaným Cliffem, každopádně LawBreakers se pomalu blíží a je po nich ticho jako po pěšině. Bude tomu po nadcházející betě jinak?

Boss Key Productions oznámují, že jejich otevřená beta proběhne od 28. do 31. července. Je to poslední možnost, jak do střílečky, která hodně sází na vertikalitu svých map, bezplatně vklouznout a dát jí šanci. CliffyB a jeho tým se totiž nakonec pro free-to-play nerozhodl.

Betu si můžete začít stahovat už teď, bude k dispozici jak na PC, tak na PS4. Na PC už první otevřené testování proběhlo začátkem měsíce, teď přichází druhá várka. Na PlayStationu 4 se tato možnost objevuje poprvé.

Co bude přesně jejím obsahem, nevíme. V plné verzi by měly být k dispozici režimy Overcharge, modifikované CTF, jen se místo vlajek bojuje o baterii, která se vybíjí, Uplink (stejný jako v konkurenčním Overwatch), Turf War, v němž bojujete o různá území na mapách, a Blitzball, v němž se bojuje o míč, se kterým týmy musí skórovat.

Pokud potřebujete trochu navnadit, můžete se podívat na trailer. Na něm vypadá LB docela fajn, že? Třeba se bude stejně dobře i hrát. Uvidíme 8. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama