Nový trailer a podpora PS4 Pro v Hellblade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer a podpora PS4 Pro v Hellblade

Nový trailer a podpora PS4 Pro v Hellblade

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 7. 2017 10:46 10
Reklama

O Hellblade: Senua’s Sacrifice píšeme poměrně často. Datum vydání se povážlivě blíží a vývojáři z Ninja Theory mají celkem slušnou šanci, že se z jejich díla stane nejpamětihodnější titul letošního léta. Ještě než se ale vrhneme do dobrodružství narušené válečnice, je tu nový trailer.

Ten jako vždy překypuje atmosférou a vůbec bychom se nedivili, kdyby vám z něj naskočila husí kůže. Zároveň je ale třeba zmínit naprosto špičkové grafické zpracování a brutalitu, která čiší z několika záběrů na souboje. Máme se zkrátka nač těšit, zejména proto, že studio, které za hrou stojí, má s akčními řezanicemi letité zkušenosti. Hellblade má ale být něčím víc než jen frenetickou mlátičkou.

Kromě nového traileru se také dozvídáme o tom, že hra nabídne podporu posílené verze konzole PlayStation 4. Na PS4 Pro budete mít na výběr ze dvou režimů – buď si hru zahrajete v 60 FPS, nebo plynulejší framerate obětujete a raději si hru užijete ve vyšším rozlišení. Zatím není jasné, jaké rozlišení to bude, ale protože se vývojáři v tiskové zprávě vyhnuli magické formuli 4K, raději bychom drželi naděje na uzdě.

Hellblade ale vychází samozřejmě i na PC a tam nabídne nejen neomezený framerate a podporu až 4K rozlišení, zahrát si budete moci i na ultrawide obrazovkách s poměrem stran 21:9. Hra vychází 8. srpna na PS4 a PC a my už nedočkavě vyhlížeme recenzní kopii. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama