Modifikace přesouvá GTA V do vesmíru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace přesouvá GTA V do vesmíru

Modifikace přesouvá GTA V do vesmíru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2017 10:39
Reklama

Poslední dobou byla situace týkající se modifikací pro GTA V celkem krkolomná, teď už je ale, zdá se, celkem klid, a my se tak můžeme podívat na další z řady zajímavých úprav hry. Dnes představená modifikace jménem Grand Theft Auto Space (jinde tvůrci uvádí Grand Theft Space) přitom rozhodně není malým projektem a dění přenáší dokonce mimo naši planetu a do otevřeného vesmíru.

A že jde o projekt mimořádně ambiciózní, to nám již dokládá níže přiložený trailer. Ten odhaluje nekonečné možnosti hraní ve vesmíru, kde se lze těšit mimo jiné na průzkum planet, boje s vetřelci a například i na interakci s dalšími postavami. Stále by tak mělo být co dělat, cíl je přitom předem jasně daný – zachránit lidstvo před invazí z vesmíru.

Minimálně nápaditost se přitom vývojářům rozhodně upřít nedá a stejně tak i majestátní plány. O těch se každopádně můžete více dočíst na fórech hry, kde lze nalézt jak souhrnné informace o modifikaci (ze kterých lze vyčíst například plán přinést čtveřici misí i nástin příběhu vyprávějícím o invazi vetřelců z vesmíru), tak i aktuální postup vývoje. Ten prý pokračuje v desetičlenném týmu velmi dobře, datum vydání však zatím tvůrci sdílet s hráči ještě nechtějí a avizují klasický slib o tom, kterak projekt vydají, až jej dokončí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama