Sledujte další záběry z hraní Wolfensteina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte další záběry z hraní Wolfensteina

Sledujte další záběry z hraní Wolfensteina

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2017 05:11 8
Reklama

Říjnové datum vydání nového Wolfensteina se nám se začínající druhou půlkou prázdnin přiblížilo, a i díky tomu se nyní můžete podívat na další z řady ukázek přímo ze hry. K těm přitom můžeme hned jedním dechem přidat varování před spoilery – nová videa sice nemají potenciál odhalit ze hry tolik, jako například nedávné hodinové záběry z hraní, i tak je ale třeba mít se na pozoru.

Ve videu každopádně můžete spatřit to, o čem již psal Zdeněk ve svých dojmech přímo z výstavy E3 a tedy i ze samotného startu hry. V rámci toho se hlavní hrdina a ostřílený náckobijec Blazkowicz ocitne na invalidním vozíku. Vyhlášenému tempu akce to však zjevně nijak nemá šanci ublížit a zatímco jedna ruka posouvá vozík kupředu, ta druhá již hezky zvesela a s chutí rozdává olovo do všech směrů.

Tím startuje zhruba dvacet minut dlouhá ukázka, jejíž jedinou náplní je v podstatě pouze snaha zlikvidovat co největší množství okupantů dříve svobodného světa. Chybět přitom nesmí ani četné příběhové předěly, kterými Bethesda a potažmo tvůrci MachineGames připomínají sliby o velkém příběhovém potenciálu.

Tím však ještě barvitá ukázka na nacistech páchaného násilí nekončí a k tomu Bethesda sdílí ještě další dvě vida. Ta jsou ukázkou mise jménem Roswell a mohou vám být již patřičně povědomá, tentokrát se však jedná o záběry vypuštěné oficiální cestou.

A konečně o kvalitách nejen příběhového potenciálu se již budeme moci přesvědčit až 27. října, kdy hra dorazí na PC i na konzole. Předobjednávat však můžete již nyní, a to například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama