Letošek může být pro GTA Online rekordní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letošek může být pro GTA Online rekordní

Letošek může být pro GTA Online rekordní

David Plecháček

David Plecháček

3. 8. 2017 09:07 3
Reklama

GTA V. Bude-li se někdy mluvit o nejprodávanější hře, dost možná bude časem právě díl s pátou řadovou číslovkou v názvu figurovat v nějakém žebříčku. A pokud mluvíme o minulé a současné generaci, moc potenciálních rivalů nenajdeme. A to jsme se ještě nebavili o tom, kolik GTA každý měsíc vydělává. Na to žebříček ani nemáme.

Měsíc trvalo lidem z Take-Two, aby spočítali výsledky za uplynulý první kvartál fiskálního roku, který skončil 30. června. Podle všeho se právě v období od dubna do konce června pátému Grand Theft Auto náramně dařilo. Výkonný ředitel společnosti Strauss Zelnick dokonce prohlásil, že GTA Online zažilo nejlepší čtvrtletí od vydání před čtyřmi lety.

Sérii se zkrátka daří. Poslední čísla hovořila o osmdesáti milionech prodaných kopií. O popularitě svědčí nejrůznější světové týdenní žebříčky prodejnosti, v nichž se na špici střídají právě vycházivší hry, ale jakmile uplyne týden, v němž nevyjde žádná novinka, na úplný vrchol se vrací GTA. I proto Zelnick a celé vedení věští pátému dílu ještě lepší budoucnost, s níž ruku v ruce přicházejí i větší zisky z GTA Online.

Díky tak velké popularitě (a široké komunitě) se i moderská komunita náležitě činí. Možná jste někdy slyšeli o modu NaturalVision, který hru notně upravoval. A i když s ním hra vypadala neskutečně a minimálně lépe, než jak vypadala v základu, modder Razed vytváří jeho remaster. NaturalVision Remastered vypadá ještě neuvěřitelněji. Na ukázku se můžete podívat níže v přiloženém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama