Beta Destiny dopadla podle Activisionu dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Destiny dopadla podle Activisionu dobře

Beta Destiny dopadla podle Activisionu dobře

David Plecháček

David Plecháček

4. 8. 2017 10:37 3
Reklama

My už jsme betu Destiny 2 zhodnotili, ale dejme prostor také Activisionu a Bungie, aby nám prozradili, jak test na konzolích dopadl. CEO Activisionu Eric Hirshberg hovořil před investory na výroční akci převážně v pozitivním duchu.

Hirshberg zúčastněným řekl, že si beta vedla velice dobře a vyvolala mezi hráči spoustu nadšení. Activision je s Destiny 2 velice sebevědomý a vedení si myslí, že se bude jednat „o velice dobrou hru“. Hirshberg dodal, že společnost obdržela téměř výhradně pozitivní zpětnou vazbu jak od novinářů, tak od fanoušků, kteří betu okusili.

Kromě toho se investoři dozvěděli, že je titul silný i v předobjednávkách. Bokem nestála ve vyjádření ani PC verze, která spolu s větším počtem lokalizovaných jazyků a vydání na Battle.net přinese vznikající sérii větší počet fanoušků.

Mluvíme-li o PC verzi, můžeme zmínit i nadcházející betu. Její součástí budou všechny režimy, které hráči před několika dny vyzkoušeli už na konzolích. To znamená úvodní Homecoming příběhovou misi, Strike a režimy Countdown a Control. Majitelé počítačů ale okusí novou mapu – Javelin-4. Naopak není jisté, zda si vyzkouší nový sociální prostor The Farm.

Cíle nadcházející PC bety jsou trochu jiné než v případě konzolí. Jedná se totiž o první hru, kterou Bungie po mnoha letech vyvíjí i na počítače. Jak tento návrat dopadne, uvidíme na konci měsíce. Beta své brány otevře 28. srpna lidem, kteří Destiny 2 předobjednají, a o den později všem. Konec je naplánován na poslední srpnový den. Na PC pak Destiny 2 vychází až 24. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama