Hitmana ovládlo na 5 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitmana ovládlo na 5 milionů hráčů

Hitmana ovládlo na 5 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 8. 2017 12:56 6
Reklama

Pilná práce přináší ovoce a jak jsme včera psali o neutuchající podpoře holohlavého zabijáka v podobě stálého přísunu dodatečného obsahu pro epizodického Hitmana, tak k tomu můžeme dnes přidat navrch ještě optimistickou zprávu pojednávající o významném milníku v celkovém úspěchu hry.

O prodejních cifrách se sice aktuálně nic konkrétního nedozvídáme, nicméně celkem se do hry přihlásilo a vyzkoušelo si ji již na pět milionů unikátních hráčů. Těžko si tedy představit pozitivnější zprávu pro tým, který se nově stal nezávislým a který má zároveň značku Hitmana stále ve vlastních rukách.

Těžko sice z takového údaje odhadovat, nakolik se jedná o cifru odrážející původní prodeje hry a nakolik do tohoto úspěchu dokázal zasáhnout fakt, že intro hry je nyní k mání zdarma a představuje lákadlo v podobě hratelné demoverze. Stejně tak je třeba mít na paměti i samotný epizodický formát hry a k výše uvedené cifře tedy mohli ve finále přispět i ti hráči, kteří kupříkladu jen vyzkoušeli úvod hry a kteří se následně rozhodli svoji pozornost odvrátit jinam, i tak se ale jedná o významný úspěch pro jinak ryze singleplayerovou hru.

Až bychom se chtěli podivit, proč se to vlastně Square Enix chtěli této značky zbavit. Tak jako tak by o její budoucnost mělo být aktuálně již postaráno a druhá série je údajně již v přípravě a mohla by začít vycházet buďto ještě před koncem roku tohoto, anebo na začátku toho příštího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama