Sledujte zákulisí vzniku Uncharted: TLL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte zákulisí vzniku Uncharted: TLL

Sledujte zákulisí vzniku Uncharted: TLL

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 8. 2017 10:51 5
Reklama

Uncharted: The Lost Legacy se mílovými kroky blíží a na obrazovkách majitelů konzole PlayStation 4 se objeví už tento měsíc. Vývojáři z Naughty Dog se nyní pochlubili novým videem, v němž nám poskytují pohled do zákulisí přípravy tohoto samostatně hratelného rozšíření.

Ve videu se například dozvíte, že důvodem, proč v The Lost Legacy nevystupuje Nathan Drake, je pocit autorů, že jeho příběh už byl dokončen a uzavřen. Značka je podle nich víc než jen Nathan a nová hra by mohla publiku představit nový úhel pohledu. Už v minulosti jsme od Naughty Dog slyšeli, že původně mělo jít o mnohem menší hru, ale protože je stejně jako zbytek série velmi orientována na příběh, nakonec vyrostla v daleko rozsáhlejší titul.

Vývojáři jsou si jisti, že The Lost Legacy obstojí jako právoplatný díl série. Můžeme se těšit na esenci hratelnosti, jakou známe z dřívějška. Při plánování hry byly údajně na stole i koncepty, které řešily příběh Sullyho, autoři ale chtěli něco nového a čerstvého a Sullivan je až příliš spojen s Drakem. Chloe Frazer je oblíbenou postavou a spolu s Nadine Ross vytvoří velmi zajímavou a dynamickou dvojici.

Celý příběh se bude točit kolem klu indického boha Ganéši. Obě hrdinky budou mít pro jeho získání odlišné motivace, zatímco pro Chloe jde o pokračování otcova odkazu, Nadine je na mizině a potřebuje se nutně znovu dostat do sedla. Jak jejich příběh nakonec dopadne, to se dozvíme 23. srpna letošního roku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama