Evil Within 2 nabídne důmyslnější volby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evil Within 2 nabídne důmyslnější volby

Evil Within 2 nabídne důmyslnější volby

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 8. 2017 16:18
Reklama

Bethesda v novém příspěvku na blogu avizuje, jakým způsobem plánuje v případě pokračování hororu The Evil Within 2 vylepšovat zážitek hráčů za pomocí důmyslnějších voleb a možností vylepšování hlavního hrdiny i jeho vybavení.

Sebastian Castellanos již ztratil vše, a to včetně vlastní dcery. Pro její záchranu se bude muset v pátek 13. října postavit tváří v tvář dosud netušenému zlu a navzdory vší pravděpodobnosti bude muset dokázat nemožné. Zcela bez šancí ale jistě nebude a dopomoci mu k tomu bude moci i řada prvků, o kterých již kromě zmíněného příspěvku blíže hovoří například níže přiložené video.

V tom tvůrci popisují kupříkladu nástroj v podobě vysílačky komunikující s vnějším a pro nás poněkud reálnějším světem, nicméně mnohem zajímavěji a důležitěji nám dnes mohou vyznít informace o možnostech vylepšování schopností a výbavy.

Hra totiž nabídne nabídne strom vylepšení samotného hlavního hrdiny, jehož schopnosti budou rozvětveny do pěti odlišných směrů. Těmi jsou zdraví, stealth mechaniky, boj, schopnost obnovy zdraí a fyzická výdrž. Vedle toho bude možné vylepšovat i jednotlivé zbraně a zde budou na výběr statistiky typu čas nutný pro nabíjení, kapacita zásobníků, úroveň poškození, tempo střelby a další dodatečné vlastnosti, jež se navíc mohou odvíjet od typu právě vybrané zbraně. V prvním díle viděný zelený gel přitom v případě pokračování bude nutný pouze pro vylepšení pouze hlavního hrdiny, zbraně pak bude možno vylepšovat za pomocí ve světě hry nalezených součástek.

K tomu všemu jen Bethesda naštěstí podotýká to, že Sebastian se jen těžko může stát neporazitelnou mašinou. Stále se přeci jen bude jednat o survival horor a tento žánr celkem jasně diktuje fakt, že suroviny a možnosti vylepšení musí být striktně omezené. Strach z neporazitelného tedy bude hrát prim i tentokrát a nelze tedy očekávat, že by se hra měla díky jakýmkoli možnostem vylepšení stát nesnesitelně jednoduchým zážitkem.

Zda tomuto slibu tvůrci dokáží dostát, to ukáže až čas, nicméně pokračování jako takové bylo dlouhou dobu vyprošováno mnoha fanoušky originálu už jen kvůli tomu má Bethesda na úspěch celkem zaděláno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama