Třetí sezóna For Honor je za dveřmi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí sezóna For Honor je za dveřmi

Třetí sezóna For Honor je za dveřmi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 8. 2017 16:41 3
Reklama

V pořadí již třetí a údajně také dosud nejvýznamnější sezóna For Honor je již za dveřmi a její novinky již dnes blíže představuje příspěvek na blogu Ubisoftu. Ten kromě jednoho nového videa a čerstvých informací přináší rovněž i datum vydání, jež je stanoveno na 15. srpna.

Vývojáři novou sezónu pojmenovali Grudge & Glory a kromě dvou čerstvých map, dodatečných (legendárních) prvků výbavy i nových možností hraní přinese navrch také dva nové zápasníky, kteří nesou tituly Highlander (Vikingové) a Gladiator (rytíři).

Vikinský Highlander se pyšní svým obrovským mečem, který se může pochlubit nejen obrovskou vahou, ale rovněž také největším dosahem v porovnání s ostatními meči. Highlander si navíc může vybírat mezi defenzivním a útočným stylem hry. Gladiátoři se naopak mohou pyšnit lehčí výbavou, a kromě vyloženě odlehčené zbroje mohou zaujmout také svým smrtonosným trojzubcem.

Obě nové postavy pak budou ve zmíněné datum dostupné všem majitelům season passu, ti ostatní si pak počkají o jeden týden déle a budou muset pro pořízení investovat herní měnu.

Dvojice nových map se poté 15. srpna odemkne zdarma všem a stejně tak se všichni hráči mohou těšit i na navýšení maximální úrovně reputace, a to až na 40. úroveň. Opět přitom platí, že podobné novinky bude doprovázet i čerstvá aktualizace, jež do hry přinese mimo jiné i řadu optimalizací a dodatečných oprav. Kompletní výčet novinek pak bude v rámci komentovaného streamu k vidění 12. srpna na Twitch kanále hry.

Hru si každopádně můžete opět pořídit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama