Shadow of War přinese mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War přinese mikrotransakce

Shadow of War přinese mikrotransakce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 8. 2017 09:13 12
Reklama

Pokud jste si ve svém kalendáři poznačili 10. října a spolu s tím netrpělivě vyhlížíte datum vydání Middle-Earth: Shadow of War jakožto ryze singleplayerového titulu u kterého ze zásady není nutno žádných dalších investic, tak pro vás máme nemilou zprávu. I tato akce totiž nakonec nalezne využití pro mikrotransakce.

Během hry totiž bude možné získávat odměny v podobě dvou typů truhel s překvapením – takzvané Loot Chests a War Chests. K tomu lze ještě narazit na bonus v podobě zrychleného zisku zkušenostních bodů a stejně tak i na balíčky obsahující vše výše zmíněné s tím, že veškerý tento obsah bude možné zakoupit buďto za herní měnu, anebo za finance reálné.

Rozdíl mezi výše zmíněnými dvěma typy truhel pak spočívá v tom, že takzvané Loot Chests obsahují zbraně a brnění a mohou jako bonus obsahovat i zkušenostní body pro urychlení vývoje hlavního hrdiny Taliona. Naproti tomu War Chests pak přinášejí bonusy pro orky, jejichž podporu Talion postupem času vyzíská. V tomto případě takové truhly mohou buďto vylepšit schopnosti daných orků, anebo jim poskytnout výhodu při získávání dalších členů armády následovníků.

Měna určená k zakoupení těchto předmětů se každopádně dělí na dva typy – na Mirian a na zlato. Mirian je přitom možno získat během samotného hraní, zlato pak bude možno zakupovat zejména skrze obchody (čili například PSN a Xbox Store), v menším množství ale bude obsaženo i ve formě odměny také přímo ve hře. Ono zlato pak může být navíc použito nejen k otevírání truhel se záhadným obsahem, ale dokonce i k jejich pořízení.

Za zmínku pak rovněž stojí fakt, že za ono zlato bude možno zakoupit i samotné orky následovníky, nemějme však obavy před neférovým přístupem – veškerý obsah hry prý bude možno odemknout či zpřístupnit i samotným hraním, jen bude zapotřebí více trpělivosti.

Více už vám ale může napovědět přiložený stream odhalující celou řádku prvků hry. V případě zájmu pak můžete zavítat na Xzone, kde je možno hru předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama