bude-se-last-of-us-2-odehravat-v-seattlu
Novinka Bude se Last of Us 2 odehrávat v Seattlu?

Bude se Last of Us 2 odehrávat v Seattlu?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 8. 2017 09:28
Reklama

Krátká odpověď na v nadpisu aktuality vyřčenou otázku zní, že s největší pravděpodobností ano. Zvídavější fanoušci se totiž jali prozkoumat dosavadní ukázku hry a pečlivou analýzou nalezli několik celkem přesvědčivě indicií vypovídajících o tom, že pokračování fantasticky hodnocené postapokalyptické adventury se bude skutečně odehrávat v americkém Seattlu.

Informace se objevily jak jinak než na Redditu, kde uživatel Voldsby začal se všemi ostatními sdílet své postřehy a následně se k němu přidávali i další. Spatřit tak v níže přiložené galerii či v onom příspěvku na Redditu můžete nápadnou podobnost parkovacích automatů, nicméně to ještě příliš mnoho napovídat nemusí.

Podstatně zajímavější se tato situace stala v momentě, kdy šťourající fanoušci nalezli dvě konkrétní budovy, které lze v reálném Seattlu nalézt. A co víc, obě se nalézají velmi blízko u sebe, což ostatně dokládá další z obrázků v galerii.

Citovaný uživatel si pak dal ještě tu práci a našel podobnost i mezi vegetací viděnou v traileru hry a tou, která se v okolí Seattlu a ve státě Washington dá volně nalézt. A i zde se zdá, že máme o lokaci hry celkem jasno.

Celkově nelze než před takovouto mravenčí prací smekat, nicméně oficiálního stále ještě nevíme nic. Náznaky jsou to ale již každopádně velmi konkrétní a snad bychom se až divili, pokud by se tyto informace nakonec ukázaly být mylné. Obrázek si už ale udělejte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama