Akce LawBreakers vychází, sledujte trailer
i Zdroj: Boss Key Productions
Novinka Akce LawBreakers vychází, sledujte trailer

Akce LawBreakers vychází, sledujte trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 8. 2017 10:00 2
Reklama

Další akční titul CliffyhoB, LawBreakers, se během vývoje prezentoval jako FPS založená především na tom, jak moc dobří hráči umíme vlastně být. A dalším nepřímým důkazem tohoto přístupu je i nový trailer, který odhaluje akci tak řečeno bez zábran a který zároveň láká k dnešnímu vydání hry.

Kde bylo nahoře je najednou dole a nikdo netvrdí, že se to během zlomku jediné vteřiny ještě třikrát nezmění. Neuvěřitelně rychlý pohyb po arénách všemi směry je přitom pouze první ze dvou hlavních složek, jež bude muset umět šikovný hráč zvládnout. Tou druhou bude samotná střelba a jak je z přiložených záběrů vidno, tak ani ta nemusí být procházkou růžovou zahradou.

Slavný designér se toho se svým týmem Boss Key Productions rozhodně nebál a představil nám hru, která se již od pohledu nesnaží zacílit na masy či být jakkoli jednoduchá. Naopak – stále více vychází najevo, že LawBreakers nemusí být hrou pro každého. Nepochybujeme však, že kdokoli hru a její mechanismy protivníkům navzdory ovládne, ten se může těšit na královskou zábavu.

Sci-fi akce LawBreakers je aktuálně v digitální distribuci k mání na PC a na PlayStationu 4, do budoucna však není vyloučená ani verze pro Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama