Sledujte 20 minut hraní AC: Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 20 minut hraní AC: Origins

Sledujte 20 minut hraní AC: Origins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 8. 2017 09:15
Reklama

Do rukou se nám díky magazínu IGN dostává téměř dvacet minut záběrů z hraní chystaného dalšího dílu série Assassin’s Creed a všichni se tak můžeme podívat, jak Ubisoft dokázal ztvárnit atmosféru starověkého Egypta.

Přiložené záběry komentuje nejen redaktor zmíněného serveru, ale rovněž také game director Ashraf Ismail. A právě díky komentáři této dvojice se dozvídáme, že následující video vyobrazuje jednu z vedlejších misí hry. Ta nese název What’s Yours is Mine a ve videu není kompletní. Stejně tak prý vedlejší mise podobného ražení slibují být patřičně rozsáhlé a zavést mají hráče do nejrůznorodějších koutů hry.

Varovat bychom přitom pochopitelně mohli před případnými spoilery, nejedná se však o zásadní či o jakkoli důležitou příběhovou misi a dá se očekávat, že tyto vedlejší mise si stejně budou moci být alespoň trochu podobné.

Spatřit každopádně můžete líbivou grafickou stránku hry, otevřený svět, příjemné překvapení v podobě pouštní bouře i výlet do podzemí.

S tím souvisí další avizovaná vlastnost hry – do Origins se totiž navrátí možnost průzkumu kobek podobně, jako tomu bylo ve druhém díle hry. Hráči se tak mohou těšit na environmentální hádanky i na to, že si ve členitých podzemních prostorách do sytosti zaskáčou.

K tomu navíc Ismail dodal, že některé z nich byly vytvářeny i s přihlédnutím k reálným předlohám a mnohdy tak ani nebudou zcela smyšlené. Takové prohlášení je však záhodno brát s rezervou, neboť zrovna v případě série Assassin’s Creed není o dramatizaci žádná velká nouze.

Assassins’s Creed Origins vychází na konzolích a na PC 27. října a předobjednávat můžete na Xzone. K mání přitom budou i unikátní sběratelské edice hry. Připomenout si pak můžete i naše dojmy z letošní E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama