Trailer pro Destiny 2 odhaluje Crucible
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer pro Destiny 2 odhaluje Crucible

Trailer pro Destiny 2 odhaluje Crucible

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 08:34
Reklama

Jestliže jste kupříkladu z důvodu naplánované dovolené nestihli otevřenou betu očekávané on-line FPS Destiny 2 a jen se čtením dojmů ostatních hráčů se spokojit nehodláte, tak se určitě můžete pokochat čerstvým oficiálním trailerem, který se tentokrát zaměřuje pouze na kompetitivní složku hry.

Takzvaný režim Crucible se do pokračování pochopitelně navrátí, a právě z našich dojmů jste se o něm již mohli něco dozvědět. Bungie jej rozhodně mění, nakolik to bude pro dobro věci se sice projeví až časem, trochou záběrů ale jistě nepohrdneme. Vedle toho navíc přiložené video poodhaluje známé třídy Hunter, Titan a Warlock a odhalit v něm lze i něco navíc.

Při troše pozornosti totiž již samotné video mírný posun v hratelnosti odhalit přeci jen dokáže – v Bungie se pokoušejí vsadit na větší důraz na schopnosti hráče, není však třeba mít obavy před přehnanou obtížností hry a kupříkladu se včera připomínanou FPS LawBreakers Destiny 2 určitě srovnávat nelze.

Tak jako tak si na verdikt budeme muset ještě pár týdnů počkat – Destiny 2 vychází 6. září na konzolích a hráči na PC se pak dočkají 24. října. Všechny edice pak lze předobjednat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama