Bluehole sdílí statistiky Battlegrounds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bluehole sdílí statistiky Battlegrounds

Bluehole sdílí statistiky Battlegrounds

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 8. 2017 09:55 9
Reklama

Vývojářský tým Bluehole stojící za přípravou masivně úspěšné akce Playerunknown’s Battlegrounds sdílí se serverem IGN řadu statistik. Z těch lze vyčíst řadu pozoruhodných dat, které tým nasbíral od druhé poloviny března do poloviny července.

Jejich kompletní výčet naleznete na této adrese, my zde každopádně vypíchneme pouze ty nejzajímavější z nich. Kupříkladu celkově hráči ve hře již stihli nacestovat vzdálenost, jež se (zhruba) rovná cestě k Saturnu a nazpátek. Ve hře přitom dokázali strávit již celkem úctyhodných 25 tisíc let.

Nejoblíbenější zbraní (takřka 57 %) jim byla útočná puška, a to konkrétně AKM (celkových 114 milionů zabití) a M16A4 (103 milionů smrtí). Zabití protihráče na největší možnou vzdálenost pak bylo učiněné na vzdálenost mírně přesahující šest kilometrů.

Celkově přitom zbraně můžou za zhruba tři čtvrtiny smrtí hráčů, poté následují smrti způsobené vozidlem (kam spadá přejetí i smrt způsobená výbuchem) a zabití na blízkost. Méně než jedno procento pak mají na starosti kuše a jí podobné zbraně.

Na celkové statistiky se určitě podívejte, celkově však lze z cifer vyčíst zejména to, jak obrovsky úspěšnou se tato hra za relativně krátkou dobu stala. A to přitom stále mluvíme o titulu, který ještě vlastně ani není dokončený.

Vy už se s námi každopádně v diskuzi podělte i s vašimi zkušenostmi se hrou a jaký jste si o ní za těch pár měsíců stihli udělat obrázek. Tedy pokud jste do ní vůbec naskočili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama