DICE hovoří o tom, v čem bude SW BF2 lepší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE hovoří o tom, v čem bude SW BF2 lepší

DICE hovoří o tom, v čem bude SW BF2 lepší

David Plecháček

David Plecháček

14. 8. 2017 08:24 4
Reklama

Battlefront 2 by měl být po všech stránkách lepší než předchozí díl z předloňského podzimu. Ale když se říká „po všech stránkách“, je to poměrně široký pojem. Nějak se ho pokusil vymezit Craig McLeod ze studia DICE. Z toho důvodu ale také hodně hovořil o prvním Battlefrontu z roku 2015.

Za kvalitou druhého dílu totiž z velké části stojí feedback od fanoušků. Jednou z nejčastějších věcí, o níž fanoušci hovořili, byla šířka celé hry, jak McLeod říká ve videu. I my jsme často žehrali nad tím, že Battlefront klouže po povrchu a ve skutečnosti mu chybí nějaká větší hloubka. To by se mělo změnit. „Mnoho lidí přišlo na to, že po několika měsících hraní Battlefrontu nemají žádný dlouhodobý cíl,“ říká.

Samozřejmě musí být řeč i o velikosti univerza. První Battlefront od DICE se totiž zaobíral jen původní trilogií, z ní čerpal mapy i postavy a to nám přišlo jako nevyužitý potenciál. My už samozřejmě nějakou dobu víme, že druhý díl na tom bude o poznání lépe, protože se nebude ničím takovým omezovat. Yoda, Rey, Darth Maul... ti všichni se v Battlefrontu objeví.

Ale hráči spíše ocení promyšlenější systém progresu, který bude hráče motivovat strávit ve hře více času než minule, a dá jim především nějakou motivaci, proč si Battlefrontu každý večer zapnout. A to jsme ještě nezmínili kampaň od studia Motive, neplacené DLC, žádný season pass a přepracované vesmírné souboje. McLeod ale ani na to nezapomíná.

A také nezapomíná zmínit, že takové ambice, jaké vkládají do Battlefrontu 2, nikdy nemyslel, že budou možné a ve hrách splnitelné. „Nikdy jsem nemyslel, že všechno tohle dokážeme ve hrách vytvořit. Jsem na to vážně hrdý.“ Na celé video se můžete podívat níže. A pak si můžete druhý Battlefront předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama