Posel Smrti dostane remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Posel Smrti dostane remake

Posel Smrti dostane remake

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2017 12:00 14
Reklama

Vydavatelství THQ Nordic oznámilo, že si na Gamescom přiveze milé překvapení pro všechny pamětníky klasických českých adventur. Důstojného remaku se totiž dočká první díl detektivní adventurní série Posel Smrti, která na hráče svojí temnou hororovou atmosférou dýchla již v roce 2003.

Pamětníci počátků série se tak budou moci opět navrátit do Skotska počátku 20. století, kdy se do starého rodinného sídla navrací David Gordon (v originále Samuel, viz aktuální výčet postav na webu hry). Návrat to však není nikterak veselý, neboť se jedná o příchod zpět do domova po smrti svého otce, jež se navíc odehrála za záhadných okolností a na kterou si bude muset mladý David patřičně posvítit.

Hráči se přitom již kdysi dočkali odhalení těch nejtemnějších možných rodinných tajemství a rozplétání tajemného příběhu, který rozhodně neměl pozitivní ani nikterak optimistický nádech, byl však rozhodně kvalitní a kdo původní titul hrál, ten nám v tomto jistě dá zapravdu.

V tomto případě půjde nicméně i o částečný restart příběhu hry původní i jejích dvou pokračování, a to s novými postavami i nadpřirozenými událostmi. Klíčem k úspěchu pak má být vyřešení záhadných nočních můr, jež hlavního hrdinu doprovázejí.

Nový přírůstek do série každopádně dorazí v podobě hratelné demoverze na letošní Gamescom, kam se i my díky vaší štědrosti vydáme. Plná verze pak na PC, Mac, Linux i na konzole dorazí již 28. listopadu. První náhled na atmosféru vám již ale může zprostředkovat přiložený trailer i první obrázky přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama