Představujeme orky z Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme orky z Shadow of War

Představujeme orky z Shadow of War

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2017 10:41
Reklama

Navzdory posunutému datu vydání se stále dozvídáme více a více dalších informací o ambiciózní akci Middle-earth: Shadow of War. Snad jakoby si ani ve Warner Bros. nevšimli, že hra nemá vyjít již v původně plánovaném srpnovém termínu, ale nakonec až v říjnu. Po včerejším odhalení endgame obsahu, nedávném představení mikrotransakcí a po dnešních informacích o jedné z postav se tak můžeme podívat na čerstvý trailer, který nám blíže odhaluje proradnou orkskou havěť.

Konkrétně vidíme náhled na klan jménem Terror Tribe, který se pyšní značnou brutalitou a je zjevné, že zde ani odlišně zbarvená krev nízký rating hry rozhodně nezachrání. Shadow of War bude opět patřičně násilnou hrou, která si nebude brát servítky a která představí orky takové, o jakých čtenáři původní knižní trilogie snad ani nesnili. V tomto případě pak jde navíc o klan, který se zjevně vyloženě pyšní šířením teroru a strachu v řadách svých nepřátel.

Terror Tribe je přitom pouze jednou z frakcí hry a každý z orků k jedné takové bude náležet. Jednotlivé kmeny jim pochopitelně budou propůjčovat určité vlastnosti a i tímto prkvem nadále autoři slibují budovat takzvaný Nemesis systém, díky kterému žádný ork nezapomíná na předešlá setkání.

Připomenout při této příležitosti také určitě můžeme naše dojmy z prezentace hry přímo z Londýna. Předobjednávat pak můžete na Xzone, kde naleznete k mání i velké množství edic hry na výběr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama