Deep Silver se postará o vydání Shenmue III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deep Silver se postará o vydání Shenmue III

Deep Silver se postará o vydání Shenmue III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 8. 2017 12:43 1
Reklama

Třetí díl mixu akční adventury a hry na hrdiny jménem Shenmue se původně objevil na Kickstarteru. Tam také autoři prakticky okamžitě slavili obrovský úspěch a vývoj si tak bohatě zajistili, to však zjevně nestačilo a nyní tvůrci odhalují spojení s velkým vydavatelem.

Tím je německý Deep Silver, který dopomůže s případnými vzniklými finančními rezervami a který tvůrcům především pomůže na trh a k co možná nejširšímu možnému publiku, a to na PC a na PlayStationu 4. Po posledním dokladu tomu však bude nejdříve až ve třetím čtvrtletí příštího roku.

Všechny strany včetně Ju Suzukiho se samozřejmě vyjádřili ve smyslu tom, že jsou všichni zúčastnění z tohoto nově vzniklého paktu patřičně nadšení a že to bude právě toto spojení, jež přinese kýžené ovoce v podobě zdárně dokončené a nejlepší možné hry. Akorát to zjevně ještě nebude hned tak brzy.

Co ale brzy naopak přijde je prezentace v rámci Gamescomu, kam slibují tvůrci v čele s hlavním producentem plánují dorazit. Zda to ale bude i s hratelnou ukázkou hry, to zatím nevíme a nedozvíme se to zřejmě do té doby, než se sami na Gamescom vydáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama