"Je úžasné sledovat, co lidé v Dreams dokážou"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Je úžasné sledovat, co lidé v Dreams dokážou"

"Je úžasné sledovat, co lidé v Dreams dokážou"

David Plecháček

David Plecháček

18. 8. 2017 13:14 3
Reklama

Zdá se, že studio Media Molecule stále funguje a že hra Dreams je stále ve vývoji. O obojím jsme mohli s trochou nadsázky dlouhé měsíce pochybovat, neboť jsme ani o jednom neměli žádné nové zprávy. Až dnes, dnes se po dlouhé době vývojáři ozývají. A hovoří jak o Sony, tak o svém dlouho očekávaném projektu.

„Jsme hrdí, že jsme součástí Sony. Od začátku nám pomáhá. Lidé ze Sony u nás nejsou sice každý den, ale zrovna za týden přijede Šúhei Jošida a před několika týdny jsme pro změnu my byli v LA. Když jste součástí skupiny Worldwide Studios, chce se po vás, abyste dělali věci, které definují, o čem PlayStation je. Tvrdě pracujeme na tom, abychom to splnili,“ řekl v rozhovoru pro Glixel Siobhan Reddy z Media Molecule.

Věříme tomu, že v anglickém Guildfordu si musí vážit každé podpory, obzvláště teď, když svět čeká na ambiciózní, leč velice netradiční Dreams. Naštěstí se Reddy a jiní mohou spolehnout na Jošidu, který Dreams evidentně zapáleně fandí. „Vidí v tom potenciál už od samého začátku,“ dodávají tvůrci. Slouží jim i jako takový advokát.

Ale Jošida ani nikdo jiný by nepodporoval nic, co by nedosahovalo kýžených kvalit. Reddy říká, že Dreams jsou teď parádní. Především ve VR: „Je úžasné sledovat, co lidé dokáží ve VR udělat. Je úžasné tyto světy následně prozkoumávat. Nepřemýšlíme vůbec nad tím, jestli Dreams dělat a podporovat, protože je to prostě perfektní. Kdokoliv, kdo přijde, chce vyzkoušet VR. I lidé, kteří se o hry nezajímají, se najednou zajímají a říkají: „Ukaž mi to,“ a pak jsou z toho úplně nadšení,“ dodává ředitel studia.

Jenže to, co přijde skvělé těmto lidem, nemusí připadat skvělé hráčům. A až ti a jejich zájem rozhoduje. Navíc nás zajímá, jestli Dreams neminulo ideální dobu. O projektu se hovoří od roku 2013. Co ale musí nabízet, že je ve vývoji přes čtyři roky a stále není u konce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama