Tekken 7 překročil 1,5 milionu kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tekken 7 překročil 1,5 milionu kopií

Tekken 7 překročil 1,5 milionu kopií

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2017 13:10
Reklama

Sedmý díl bojovky Tekken dokázal překročil významný milník v prodejích a Bandai Namco se tak může pochlubit tím, že hra již dokázala oslovit na 1,66 milionu hráčů. To by se v porovnání s ostatními tituly určitě nemuselo zdát být až tak mnoho, nicméně žánr bojovek přeci jen cílí na specifické a určitě také užší publikum.

Původní plán vydavatele přitom byl prodat 2,1 milionů kopií hry do konce tohoto roku, takže k tomu mají tvůrci našlápnuto jistě solidně a tato meta by ve zbývajících měsících padnout určitě mohla.

Komunitě fanoušků se navíc aktuálně dostává dodatečné péče v podobě další hry, nejedná se však o nic velkého. Níže přiložený trailer totiž láká na kapesní verzi Tekkena, která v dohledné době zamíří na iOS i na Android. Přesné datum vydání v současnosti nemáme, hra je však již dostupná v Kanadě a dá se tedy očekávat, že po takovéto testovací fázi tento titul brzy dorazí i do oblastí a regionů dalších.

Mobilní verze hry každopádně slibuje nabídnout na stovku postav, z nichž každá přinese až dvacet unikátních pohybů. Hra přitom nabídne rovněž celou řadu režimů, mezi kterými nechybí kupříkladu ani příběhové mise. Pro další informace pak můžete zavítat na nově spuštěný web hry, který při včasné registraci slibuje přinést formu v podobě dodatečného obsahu do hry.

Vedle toho můžeme připomenout naši recenzi regulérního sedmého dílu hry a v případě zájmu určitě můžete zavítat na Xzone, kde je tento titul také k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama