Známe západní datum vydání Yakuzy 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe západní datum vydání Yakuzy 6

Známe západní datum vydání Yakuzy 6

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 8. 2017 08:28 1
Reklama

Série Yakuza je tu s námi už od dob PlayStation 2. První díl vyšel v Japonsku už v prosinci 2005 a o necelý rok později se dočkali i hráči v Severní Americe a Evropě. Letos jste si na PlayStation 4 mohli i vy zahrát prequel Yakuza 0, kterému se v Jirkově recenzi dostalo hodnocení 3/5. Západní fanoušci ale již netrpěli vyhlížejí šestý díl, který je po všech stránkách větší a snad i lepší než jeho předchůdci. V Japonsku vyšel loni v prosinci a my už nyní víme, kdy se dočká západní publikum.

Vydavatelství Sega totiž oznámilo, že Yakuza 6: The Song of Life vyjde v Severní Americe a Evropě 20. března příštího roku. Kromě standardní edice, kterou si budete moci pořídit v digitální i fyzické podobě, bude k dispozici i zvláštní sběratelská verze hry s názvem After Hours Premium Edition. Sega se navíc pochlubila jejím obsahem.

Naleznete v ní artbook v pevné vazbě, dvě barové skleničky s motivem tetování hlavního protagonisty, dva chladící kameny, aby váš drink byl skutečně stylový a také dva podtácky s motivem klanu Tojo. Celou tuhle výbavu pak budete moci skladovat ve sběratelské kazetě a vytahovat ji jen pro zvláštní příležitosti. V naší galerii naleznete obrázek obou edicí hry, artbook obdrží i ti z vás, kteří si pořídí pouze tu standardní.

Yakuza 6 má být poslední kapitolou příběhu Kyriu Kazumy a jedná se o vůbec první díl, který je kompletně nadabován (v japonštině). Hra vychází exkluzivně na PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama