Lost Legacy dostává nový launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lost Legacy dostává nový launch trailer

Lost Legacy dostává nový launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 8. 2017 09:42 9
Reklama

Naši recenzi samostatně stojícího přídavku ke čtvrtému dílu série Uncharted jste si přečíst již mohli a zprostředkovaný obrázek si tedy zatím můžete udělat sami, nicméně pro ty stále ještě nerozhodné nebo s předobjednávkou hry vyčkávající přichází tým Naughty Dog s novým launch trailerem.

Ten láká na dramatickou jízdu i nový příběh zasazený do Indie a postavený okolo jak jinak než vzácného artefaktu. Tím je obřadní kel indického boha Ganéše a vydávají se za ním hrdinky Chloe a Nadine. A to v reálu mimo jiné znamená vůbec první díl série, ve kterém se v hlavní roli neobjevuje Nathan Drake.

Kromě parádní grafické stránky a drobného nástinu zápletky pak přiložené video odhaluje rovněž i hlavního antagonistu – Asava. Ten se v rámci bezplatné aktualizace dostává i do multiplayeru čtvrtého dílu hry.

Uncharted: The Lost Legacy vychází v Evropě 23. srpna a předobjednat si hru můžete například u nás na Xzone, kde dostanete exkluzivní artbook a v případě předobjednávky i jedno překvapení navíc v podobě další hry pro PlayStation 4 – Jak and Daxter: The Precursor Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama