Horizon má nový nižší stupeň obtížnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon má nový nižší stupeň obtížnosti

Horizon má nový nižší stupeň obtížnosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 8. 2017 15:26 20
Reklama

Akce Horizon Zero Dawn spolu se svými autory naslouchá svým hráčům a jde s dobou, což momentálně značí novou aktualizaci do hry přinášející další obtížnostní stupeň. Ten však nepřichází s žádnou významnou dodatečnou výzvou, ale má v plánu zpříjemnit zážitek těm hráčům, kteří si chtějí jen nerušeně užít příběh hry.

Čerstvě vypuštěný patch 1.32 tedy přináší ještě jeden nižší stupeň obtížnosti, ten však ještě poníží náročnost hry tak, aby se začátečníci nemuseli s nepřáteli ve hře příliš párat a mohli si nerušeně užívat zážitku, který příběh hry bez pochyby nabízí. Minulý měsíc jsme vás přitom informovali o podobných novinkách opačného rázu – do hry tehdy dorazila vyšší obtížnost a spolu s ní i New Game+.

Vedle toho dnes představovaná aktualizace samozřejmě přidává i obvyklý nášup povinných oprav a optimalizací a hra se tím přibližuje nejen ideálnímu stavu, ale také plánovanému přídavku. Ten ponese jméno The Frozen Wilds a vyjde ještě před koncem roku.

Níže si pak můžete prohlédnout trailer představující novou obtížnost hry a zavítat lze i na Xzone, kde je hra pochopitelně také k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama