CD Projekt připomíná příběh své karetní hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt připomíná příběh své karetní hry

CD Projekt připomíná příběh své karetní hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2017 14:57 7
Reklama

Úspěšnou karetní hru má ve svém portfoliu dnes již snad každý velký vydavatel, těch s příběhem je ale již méně a jednou takovou bude brzy i Gwent: The Witcher Card Game. Právě do této hry totiž slíbil CD Projekt RED příběhový režim dodat a nově k němu láká také drobnou ukázkou.

Příběhový mód ponese jméno Thronebreaker a hlavní role se v něm ujme Meve z Lyrie a Rivie. Ta bude mít na starosti řadu promyšlených úkolů, bude muset sbírat i spravovat suroviny pro vlastní válečné tažení a v rámci toho následně samozřejmě válčit i se svými protivníky a prosazovat zájmy své i svého lidu. Celková podoba hry přitom slibuje být od klasického kompetitivního režimu odlišná.

Gwent: Thronebreaker vyjde ještě letos před koncem roku a doprovodí na trh plné verze her, jež zamíří na PC, PlayStation 4 a na Xbox One.

Po tomto přídavku se pak svého vlastního příběhu mohou dočkat i další frakce hry s tím, že každý takový příběh by měl znamenat minimálně desetihodinový zážitek plný známých postav i neznámých zvratů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama