Gamescom přináší trailer Shenmue III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gamescom přináší trailer Shenmue III

Gamescom přináší trailer Shenmue III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2017 10:25 10
Reklama

Když jsme před pár dny psali o novém vydavateli Shenmue III, tak jsme rovněž lákali na přítomnost hry i na Gamescomu. A právě ta nyní přináší první ovoce ve formě premiéry ukázky, jež už přeci jen odhaluje nějaké záběry přímo ze hry.

Nejde však o bůhvíjak rozsáhlou ukázku mechanismů nebo o konkrétní náznaky příběhu – necelé dvě minuty záběrů se totiž zaměřují spíše na další poodhalení stylu grafické stránky hry a na letmé představení několika málo postav a lokací.

Ukázka běží v rámci enginu přímo na konzoli PlayStation 4, o budoucích kvalitách hry však určitě nic konkrétního nevypovídá a stejně tak je na ní vidět, že před sebou vývojáři mají ještě dost dlouhou cestu.

A to kupříkladu platí po stránce animací postav a jejich obličejů. Z těch možná tak trochu bohužel přímo čpí snaha zvýraznit fakt, že jednou z hlavních vlastností hry měla být snaha probudit ve hráčích nostalgii. Zda je ale takový přístup v dnešní době záhodný, to ukáží až následující měsíce, první názor si však můžete udělat již nyní i vy sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama