Raiden a Hellboy míří do Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Raiden a Hellboy míří do Injustice 2

Raiden a Hellboy míří do Injustice 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 8. 2017 13:57
Reklama

Tým NetherRealms v rámci aktuálního Gamescomu vypouští do světa informace o dalším obsahu pro nedávno vydanou bojovku Injustice 2. Do té míří sada dodatečných bojovníků v podobě již dříve avizovaného balíčku jménem Fighter Pack 2.

Jde přitom o celkem známou partu, neboť do hry touto formou dorazí pekelný Hellboy, Black Manta pocházející z komiksu o Aquamanovi a snad až notorický známý Raiden ze série Mortal Kombat, kterou mají pod palcem rovněž vývojáři z týmu NetherRealms.

Všichni tito bojovníci jsou součástí takzvané Ultimate edice hry, zakoupit však půjdou i samostatně. Cena předchozího balíčku je v přepočtu necelých 500 korun a v tomto případě nepředpokládáme, že by se měla jakkoli dramaticky lišit.

Náhled na trio nových bojovníků vám už pochopitelně může přinést i čerstvá ukázka. Ta již naznačuje, že i tentokrát to bude jistě veselá kopa. Přiložené video sice neodhaluje nic ze hry samotné, dokáže však něco napovědět o jejich původních a v komiksech popsaných charakterech a vlastnostech.

Black Manta tak kupříkladu umí pálit na dálku, Hellboy je tvrďák k pohledání a Raiden by se mohl dost dobře uživit i jako profesionální hromosvod. Trojice hrdinů se každopádně bližšího odhalení dočká již brzy, dorazit by pak měli v průběhu září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama