Assassíni míří do FFXV v novém DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassíni míří do FFXV v novém DLC

Assassíni míří do FFXV v novém DLC

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 8. 2017 08:51 1
Reklama

Na opravdu netradiční crossovery videoherních světů už jsme si tak nějak zvykli, čas od času nás ale přesto odvážná studia dokáží překvapit. Posledním takovým experimentátorem se stal Square Enix. Splnil své sliby týkající se dodatečného obsahu a do Final Fantasy XV přinese… assassínský festival. A nejedná se o žádnou zjevnou inspiraci, všechen obsah pramení z oficiální spolupráce s Ubisoftem.

Japonské studio rozhodně netroškařilo, protagonista Noctis se s jeho věrnou družinou skutečně ponoří do kultury univerza Assassin’s Creed a DLC Assassin’s Festival nabídne kromě obleků a zbraní i nový příběh, herní obsah a herní mechaniky. Nesmí chybět akční lezení po budovách, pouliční parkour, zabíjení pomocí skryté čepele nebo ikonické skoky do kupek sena.

Stahovatelný obsah by měl být zpřístupněn 30. srpna. A kdo ví, třeba nepůjde pouze o jednocestnou spolupráci a v Assassin’s Creed Origins přebrodíme Nil na obřím opeřenci.

Zároveň přinášíme srovnávací video uživatele Cycu1. Ten podrobil srovnání bok po boku PS4 Pro a PC verze Final Fantasy XV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama