Demoverze Knack 2 dorazila na PSN
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demoverze Knack 2 dorazila na PSN

Demoverze Knack 2 dorazila na PSN

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 8. 2017 15:13 4
Reklama

Knack byl v případě původního PlayStationu 4 launchovým titulem, příliš velkou díru do světa tento rozložitý (a také rozkládající se) chlapík ale nakonec neudělal a celkem brzy upadl v zapomnění. To se však již brzy změní, neboť se k nám kvapem blíží pokračování. A pokud byste snad nevěděli, o čem (anebo o kom) je to vlastně řeč, tak pro vás máme potěšující zprávu – vyzkoušet si tuto hru můžete zcela zdarma.

Na evropský PlayStation Store totiž právě dnes dorazila hratelná demoverze pokračování hry, pod kterou je v případě originálu i dílu druhého podepsán Mark Cerny, tedy samotný architekt čtvrtého PlayStationu i kapesní Vity.

A stejně jako v případě originálu se pak hráči mohou těšit vedle hratelnosti klasické plošinovky také na kooperativní hraní, jež by mohlo přeci jen povznést zábavu na vyšší úroveň. Zda se to však povede, to nám ale předvede až praxe. Demoverze samotná každopádně přestavuje úroveň Monastery, kterou již tvůrci prezentovali v rámci předešlých ukázek na nejrůznějších výstavách.

A protože se nejedná o kdovíjak velký titul, tak si tento projekt můžete na Xzone předobjednat již za necelou tisícikorunu. Hry se přitom dočkáte již příští týden – Knack 2 přichází na evropský trh už 6. září a nalákat by vás mohla čerstvá televizní reklama, která naznačuje atmosféru i smysl pro humor:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama