Sledujte demo The Evil Within 2 z Gamescomu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte demo The Evil Within 2 z Gamescomu

Sledujte demo The Evil Within 2 z Gamescomu

David Plecháček

David Plecháček

29. 8. 2017 09:07 1
Reklama

The Evil Within 2 je jednou z her, se kterou chce Bethesda tento rok bojovat o přízeň vlastních hráčů. Tango Gameworks v čele s legendárním Šindžim Mikamim vytvořil s prvním dílem stabilní základy, na nichž se dá vystavět monumentální projekt, který lidem připomene, že horory na trhu mají své místo. Ukázka z Gamescomu toho byla dobrým příkladem.

Vojta se jí snažil nastínit už ve svém dojmovém článku, ale tichou atmosféru v potemnělém prostředí vystřídanou náhle zrcadlem proskočenou chechtající se stvůrou sešitou z několika ženských těl a s kotoučovou pilou místo ruky, která vás chce doslova přefiknout, si můžete díky novým záběrům představit mnohem konkrétněji.

Přesněji řečeno se na internetu objevily záběry z hratelného dema, které si mohl sám Vojta v samozvaném Brolíně (jinak též Kolíně nad Rýnem) vyzkoušet. A až si pasáž skrze video prohlédnete, nezapomeňte si také přečíst, jak se hraje. K tomu slouží článek, o němž jsem výše hovořil. Navíc Vojta strávil se hrou mnohem více času, tudíž se o chystaném hororu dozvíte ještě něco navíc.

The Evil Within 2 vyjde 13. října na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Ta tam je slabší vizuální zpracování jedničky, pokračování už může hrdě stát po boku současných titulů. Budete i vy hrdě stát v roli Sebastiana Castellanose před svými nepřáteli, nebo se budete strachy krčit a sledovat je jen zpovzdálí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama