Trailer láká k obraně země v Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká k obraně země v Destiny 2

Trailer láká k obraně země v Destiny 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2017 11:08 9
Reklama

Příběh přídavku The Taken King pro první Destiny byl jedním z nejsvětlejších momentů celé hry a v Bungie tehdy pochopili, kterak je někdy dobrý nápad nebrat se příliš vážně. A nový trailer pro Destiny 2 pokračuje přesně v tomto duchu.

Vše podstatné z příběhu prvního dílu hry si můžete připomenout nedávným videem, nové záběry se každopádně již týkají výzvy k záchraně země. Kombinací CGI a hraných záběrů se pak od humorné i známé postavičky jménem Cayde-6 dozvídáme, kterak jsou všechny naše oblíbené věci již minulostí. Vše od teplých bačkor až po štěňátka je dávno pryč a pokud někdy chceme vrátit lidstvu naději, tak se musíme opět jednou chopit zbraní.

Režie klipu se ujal režisér Jordan Vogt-Roberts (ten má na kontě například letošní snímek Kong: Ostrov lebek) a jeho cílem zřejmě bylo pobavit a ukázat také druhou tvář hry, v jejímž příběhu půjde o obranu poslední bašty lidí před zákeřným antagonistou.

Hru samotnou si pak můžete předobjednat na Xzone, kde k ní dostanete i originální kovovou krabičku a kde budou k mání nejen sběratelské edice hry, ale také balení s konzolí PlayStation 4 Pro. Z mocnější konzole však Destiny 2 zřejmě příliš mnoho šťávy navíc nedostane. Hra každopádně vychází 6. září na konzolích a 24. října se pak dočkají i hráči na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama