Herní Zaklínač slaví desáté narozeniny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní Zaklínač slaví desáté narozeniny

Herní Zaklínač slaví desáté narozeniny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 9. 2017 13:55 25
Reklama

Herní průmysl jako takový stárne a my pochopitelně spolu s ním, a zatímco některé postavy jsou snad nesmrtelné, tak ty druhé již chtějí odejít na zasloužený odpočinek. Jedním takovým je i Bílý vlk neboli Geralt z Rivie, který nám za pomocí emotivního videa děkuje a oznamuje, že v roli herní postavy je s námi již těžko uvěřitelných deset let.

Rovná dekáda přitom není nic ve srovnání s původní knižní postavou, která je ještě podstatně starší a kterou spisovatel Andrzej Sapkowski vytvořil a širšímu publiku poprvé představil již v roce 1986.

Na to konto můžeme připomenout spisovatelovo vyprávění o původní dohodě s CD Projektem (a kterou si pak mohl vesele vyčítat) i to, kolik vůbec spisovatel za prodej práv k této sérii her původně dostal. Její třetí díl přitom vynesl za pouhých pár týdnů od zahájení prodejů více než 1,5 miliardy korun.

Samotné přiložené video je nicméně na emoce bohatým proslovem slavného hrdiny o tom, kterak by to bez nás hráčů snad ani dost dobře možné nebylo. A my můžeme jen podotknout, že to byla dekáda kvalitní a zrovna Geralt se postaral o řadu výjimečných zážitků. Jak na něj vzpomínáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama