Stéphane Lefebvre hraje WRC 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stéphane Lefebvre hraje WRC 7

Stéphane Lefebvre hraje WRC 7

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 9. 2017 12:22 3
Reklama

V trojici nových ukázek z produkce týmu Kylotonn a vydavatele Bigben Interactive můžete spatřit, jak se na virtuálních tratích titulu WRC 7 prohání slavný jezdec závodů rallye Stéphane Lefebvre.

Ten se přitom ujímá volantu Citroënu C3 R5, se kterým se vydává do Argentiny, na Korsiku a do Švédska. Nejde přitom o výčet nikterak náhodný, neboť na těchto tratích a ve stejném pořadí potkává tento jezdec šotolinu, asfalt i zrádný sníh.

Nedá se přitom říci, že by mu tyto povrchy snad činily bůhvíjaké potíže – v prvním z videí lze vlevo nahoře vidět perfektní koncentraci vedoucí ke zdárnému výsledku a k perfektnímu průjezdu tratí. Sami navíc můžete vidět profesionála v akci a porovnat se s ním – až hra vyjde, stačí si jen vybrat identický vůz, trať i podmínky a můžete se do takového porovnání s chutí pustit.

WRC 7 každopádně vychází ještě v září a předobjednávky jsou k mání pochopitelně i na Xzone. Plná hra poté slibuje nabídnout čtveřici kontinentů a třináct soutěží rozdělených do celkově patnácti zemí. Vzhledem k rozsahu tohoto závodního titulu by si tedy mohl to své ve hře najít snad každý fanoušek rallye závodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama