Do For Honor míří nový 4v4 režim, Tribute
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do For Honor míří nový 4v4 režim, Tribute

Do For Honor míří nový 4v4 režim, Tribute

David Plecháček

David Plecháček

14. 9. 2017 09:39 1
Reklama

Popularita For Honor vyhasla stejně rychle, jak zažehla. Proto si hru také můžete co každou chvíli vyzkoušet v rámci víkendů zdarma. Ubisoft se ale snaží nenechat upadnout hru v zapomnění a zbytku aktivních hráčů naděluje nový režim. A kdo ví, třeba naláká i nové hráče, aby dali šermířské rubačce šanci.

Bohužel se režim soustředí opět na hru týmů po čtyřech hráčích, ačkoliv se hráči spíše shodují, že je hra nejlepší v menším počtu, když vynikne soubojový systém. V každém případě nezní Tribute, jak se novinka jmenuje, nijak špatně. Vychází totiž z klasického CTF, ale do jisté míry jej modifikuje, aby byl o něco zajímavější a aby za sebou hráči jen bezhlavě neběhali bez nutnosti konfrontace.

Ve hře je celkem šest svatyní, u každého týmu tři, a tři klíčové předměty. Každý si musíte přivlastnit pro sebe a následně ji přinést do jedné ze svých svatyní. Každá „aktivovaná“ svatyně dává svému týmu nějaký buff – ofenzivní, defenzivní a jedna zvyšující vnímavost. Každou svatyni je následně potřeba bránit před nepřáteli.

Začíná to být ale obzvláště zajímavé ve chvíli, kdy budou ve vašem držení všechny tři předměty a aktivované všechny vaše svatyně. V tu chvíli začíná odpočet a protihráči se musí snažit, aby alespoň jednu svatyni zbavili své vlajky. Pokud se tak v limitu nestane, hra končí. Na ukázku se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama