Blizzard zve na víkend v Overwatch zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard zve na víkend v Overwatch zdarma

Blizzard zve na víkend v Overwatch zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2017 11:14 21
Reklama

Jestliže jste doposud neměli tu čest s jednou z nejúspěšnějších on-line akcí poslední doby a s posledním hitem Blizzardu jménem Overwatch, tak určitě zpozorněte a v kalendáři si poznamenejte příští víkend. Tehdy totiž bude možné si multiplayerovou FPS Overwatch vyzkoušet na vlastní kůži zcela zdarma.

Nabídka možnosti vyzkoušení hry zdarma bude k mání od pátku 22. září od osmi hodin večer našeho času do pondělí 25. září a platit bude pro všechny zúčastněné platformy. Otestovat záchranu světa v podání elitní hlídky Overwatch tedy budou moci hráči na PC, Xboxu One i na PlayStationu 4 a k ruce jim přitom bude soupiska všech pětadvaceti hrdinů a šestnáctky nabízených map.

Nutností je samozřejmě aktivní členství a předplatné služeb PlayStation Plus či Xbox Live Gold v případě konzolových verzí, na PC pak musí mít hráči připravený vlastní Blizzard účet.

Další informace pak můžete nalézt v příspěvku na oficiálních stránkách hry, zavítat ale pochopitelně můžete po této fázi zkoušky hry i na Xzone, kde lze hru i s řadou dalších reklamních vychytávek rovněž pořídit. Odehraný postup se z této fáze přístupu pochopitelně přenese i do plné verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama