Raiden odhaluje své schopnosti v Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Raiden odhaluje své schopnosti v Injustice 2

Raiden odhaluje své schopnosti v Injustice 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 9. 2017 09:57
Reklama

Během víkendu se v americkém Hollywoodu konalo velké finále soutěže v Injustice 2 a během této příležitosti představil tým NetherRealm Studios nový přírůstek do řad bojovníků hry – Raidena ze série Mortal Kombat, který tak v rámci návštěvy světa bojovky Injustice 2 následuje příklad Sub-Zera.

O plánovaném příchodu tohoto bojovníka jsme přitom již věděli delší dobu, nyní se k nám však dostává zcela nový trailer, který představuje některé ze schopností tohoto hrdiny. A jak vidno, prim bude zcela pochopitelně hrát elektřina a blesky, jež tento bojovník umí s lehkostí sobě vlastní vrhat všemi směry.

Chybět za další nebude ani nebezpečně nabroušený klobouk, známou možnost vrhání vstříc krčním tepnám protivníků sice záběry neodhalují, avšak známá Raidenova schopnost teleportace zjevně zcela nazmar nepřijde.

Raiden dorazí v průběhu října v balíčku jménem Fighter Pack 2, doprovázet jej budou Hellboy i Black Manta a stát by toto trio mělo pravděpodobně stejně jako v případě minulém, tedy 20 dolarů, což v přepočtu znamená něco málo přes čtyři sta korun. Majitelé Ultimate edice hry se pak těchto bojovníků dočkají bez jakýchkoli dalších příplatků, tedy stejně jako v případě minulém.

A pokud vám snad tato sympatická bojovka unikla, tak určitě můžete zavítat i na Xzone, kde lze tento titul pořizovat, a to i ve verzi z druhé ruky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama