Square Enix odhaluje novou akci s mechy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Square Enix odhaluje novou akci s mechy

Square Enix odhaluje novou akci s mechy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 9. 2017 11:04 2
Reklama

Square Enix si na dnešek nachystal speciální překvapení a zajímavé oznámení v podobě titulu Left Alive. Ten vyjde příští rok na PlayStation 4 i na PC a má se jednat o survival akční hru s mechy v hlavní roli. Z přiloženého krátkého teaseru se navíc dozvídáme, že se bude jednat o titul zasazený do postapokalyptického prostředí.

Výše viditelný poutací obrázek by přitom mohl být leckomu povědomý, čímž se dostáváme k hlavním osobnostem vývojářského týmu. O návrh postav se stará Jódži Šinkawa, který v minulosti vytvářel prostředí a postavy kupříkladu v sérii Metal Gear Solid a v Zone of Enders. Právě jeho rukopis můžeme zřejmě výše spatřit.

K němu se připojují Šindži Hašimoto, který pracoval na Final Fantasy i na Kingdom Hearts, Takajuki Janase, tedy designér mechů v Ghost in the Shell: Arise, a vedoucí vývoje série Armored Core, Tošifumi Nabešima.

Kromě onoho krátkého teaseru a oněch znalcům jistě patřičně zvučných jmen však zatím nemáme v ruce nic dalšího konkrétního. Pozvat vás však jistě můžeme ještě na nově spuštěný web hry, kde se snad bližší informace již brzy objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama