Trailer WWE 2K18 zve hráče do arény
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer WWE 2K18 zve hráče do arény

Trailer WWE 2K18 zve hráče do arény

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 9. 2017 13:40 1
Reklama

Atmosféru těch skutečně velkých zápasů ve wrestlingu si u nás jen těžko užijete, hráči však mají možnost sáhnout po virtuální podobě, jež se i letos dostane na konzole, a to ve formě titulu WWE 2K18.

A jelikož tento sportovní titul vychází již 17. října, tak se nyní díky vydavateli 2K Sports můžete podívat na čerstvou upoutávku, jež se právě na atmosféru pompézně vypadajících sportovišť zaměřuje a která rovněž odhaluje i čerstvé záběry přímo ze hry.

Spatřit přitom lze nejen prostřihy ze samotných zápasů, ale i letmé pohledy do zákulisí (včetně ukázky soubojů v zákulisí), nečekejte však ještě perličku v podobě propracovaného příběhového režimu, který se pomalu vplížil již do celé řady ostatních sportů.

Fanoušci hry ale jistě beztak nejlépe ví, nač se mohou těšit, a jsou to koneckonců právě oni, komu je přiložený trailer určen. Ten kromě zmíněné atmosféry představuje rovněž i některé známé tváře a jejich dramatické vstupy na scénu.

WWE 2K18 si každopádně již dnes můžete předobjednávat například na Xzone, kde budou k mání i skutečně nabité sběratelské edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama