Tým Chinese Room propouští zaměstnance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým Chinese Room propouští zaměstnance

Tým Chinese Room propouští zaměstnance

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2017 08:22 34
Reklama

Nezávislý britský vývojářský tým The Chinese Room o sobě dal vědět kupříkladu trojicí zajímavých titulů Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs a Everybody's Gone to the Rapture. Nyní to však vypadá bledě a nad tímto studiem se stahují mračna.

V oficiálním prohlášení na blogu tvůrců totiž Dan Pinchbeck hovoří o strastech a problémech nezávislého vývoje, které v případě The Chinese Room měly hned několik vrstev. Ve zkratce šlo o zdravotní problémy Pinchbecka, tíživou finanční situaci a stres vyplývající z dokončování titulu (So Let Us Melt).

A tato situace vyústila až v aktuální rozhodnutí odmlčet se, tedy alespoň na pár měsíců, přičemž my jen doufáme, že u pár měsíců skutečně zůstane. Aktuálně tedy studio The Chinese Room propustilo své zaměstnance, nechyběla přitom pochopitelně snaha zajistit jim odpovídající pozice u jiných zaměstnavatelů.

V současnosti se tak tým The Chinese Room zúžil na nejužší možné jádro a po stránce vývoje her pozastavil širší práce, dvojici ji dříve slíbených titulů (The 13th Interior a Little Orpheus) však trojice přeživších autorů chystá i nadále a stejně tak slibují i komunikovat se svými fanoušky.

Následujících pár měsíců však bude po stránce rozsahu prací spíše minimalistických a uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. Pinchbeck každopádně slibuje, že až nadejde ten správný čas, tak tým opět rozšíří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama