Update 1.05 do Destiny 2 přidává frakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update 1.05 do Destiny 2 přidává frakce

Update 1.05 do Destiny 2 přidává frakce

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 9. 2017 11:53 5
Reklama

Včerejší šestihodinová údržba serverů Destiny 2 sice většinu hráčů (včetně mě) nepotěšila, nový update však přináší zásadní novinku a také několik oprav. Jestliže ostře návykovou akci od Bungie také hrajete, určitě vás zajímá, co nového vývojáři připravili.

Update 1.05 přidává především staré známé frakce, které si možná pamatujete z prvního dílu. Zástupci Dead Orbit, New Monarchy a Future War Cult dorazili do sociální oblasti a očekávají od vás slib věrnosti. Pokud se k některé frakci připojíte, budete následně získávat tokeny reputace za plnění běžných aktivit, jako je účast v Crucible, procházení striků a raidu nebo zapojení do veřejných eventů.

Každá z frakcí má také svou unikátní zbraň. Pro Dead Orbit je to Scout Rifle, New Monarchy nabízí Sidearm a Future War Cult zas Pulse Rifle. Na konci každého eventu Faction Rally bude vyhodnoceno, která z frakcí rozdala hráčům nejvíce odměn za složené Tokeny a její zbraň si následně kdokoli bude moci pořídit za 50 tisíc Glimmerů. Příslušníci frakce ale zaplatí pouhou tisícovku.

Nový update také upravuje Call to Arms tak, abyste se jej mohli zúčastnit na nižší úrovni. Mimo to byly v PVP režimech upraveny lokace zvláštní Power munice. Vyřešeno bylo i několik bugů, týkajících se například distribuce Clan XP za účast ve veřejných eventech nebo získávání Bright engramů v Eververse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama