Trailer odhaluje hrdinu pokračování RDR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer odhaluje hrdinu pokračování RDR

Trailer odhaluje hrdinu pokračování RDR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 9. 2017 16:19 11
Reklama

Jak Rockstar slíbil, tak také plní, a dnes jsme se dočkali nového odhalení týkajícího se westernové akce Red Dead Redemption 2. To má formu představení prvních střípků týkajících se příběhu hry a vydání nového traileru, pokud jste však již doufali v odhalení konkrétního data vydání, tak vás ještě prozatím musíme zklamat.

Ukázka samotná každopádně představuje nového hrdinu jménem Arthur Morgan a k tomu také bandity spjaté s jedním starým známým gangem. Ani Morgan každopádně není kdovíjaký klaďas a prezentuje se jako pěkné kvítko. Jde o hledaného muže, který se snaží na divokém západě přežít za každou cenu, což v jeho případě znamená běžný život bandity.

Do Morganova portfolia tedy bude zjevně spadat vydírání, sem tam nějaká ta vražda a chybět pochopitelně nesmí ani loupeže, a to včetně přepadení vlaků či dostavníků. Na to konto bude Morgan hledaný hned v několika státech naráz a v příběhu hry zjevně do fáze klidného stáří hned tak nedospěje.

K tomu také víme, že události druhého dílu hry budou předcházet originálu a minimálně jedna z postav (Dutch) se vrátí i v rámci tohoto pokračování hry. Očekáváme však, že ve finále podobný návrat ohlásí ještě více postav z prvního dílu hry.

K tomu můžeme již jen přidat nutnou informaci tu, že Red Dead Redemption 2 zatím míří pouze na konzole Xbox One a PlayStation 4, o PC verzi ani o možné Switch edici hry zatím nepadlo ani jediné slovo a Rockstar se tradičně zdržuje komentáře. K vydání jako takovému pak dojde nejdříve na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama