Tvůrci Shenmue pracují na animacích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Shenmue pracují na animacích

Tvůrci Shenmue pracují na animacích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 14:25 4
Reklama

Když jsme v rámci Gamescomu představovali novou ukázku Shenmue III, tak jsme si lehce rýpli do animací obličejů odhalených postav, a to stejné jsme koneckonců neudělali jen my sami. Na tým se tehdy snesla vlna kritiky a na tu nově vývojáři odpovídají.

Přísun dalších informací se k nám přitom dostává za pomocí nového videa pojednávajícího o zákulisí vývoje. A jak bývá u japonských vývojářů zvykem, tak se jedná o video zcela minimalistické a lze v něm zpočátku pouze vidět a slyšet vedoucího vývoje hry. Tím je Yu Suzuki, nicméně minimalistický přístup informační hodnotě videa pochopitelně nijak neubližuje.

Po krátkém úvodu se již každopádně můžete podívat na zprostředkované záběry z tvorby animace obličejů a na těch se lze přesvědčit o tom, jak velkou změnou hra od léta prošla.

Jak vidno, do vydání ještě nějaký ten pátek zbývá a minimálně po stránce animací obličejů mají před sebou autoři stále ještě velkou pouť, fanoušci originálu netrpělivě vyhlížející pokračování této ságy však hře jistě budou ochotní ledacos prominout.

Tak jako tak si budeme muset na výsledný verdikt ještě pěkně dlouho počkat, neboť Shenmue III dorazí nejdříve až ve druhé polovině příštího roku. Do té doby mají také tvůrci dostatek času zapracovat nejen na podobných technických aspektech hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama