Koei Tecmo vydá RPG Nioh i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koei Tecmo vydá RPG Nioh i na PC

Koei Tecmo vydá RPG Nioh i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 10. 2017 14:36 30
Reklama

Japonský tým Koei Tecmo oznamuje plány vydat PC verzi tuhého akčního RPG jménem Nioh. Současně s oznámením můžeme navíc zavítat i na nově spuštěnou produktovou stránku hry na Steamu, která o hře vypovídá pár zajímavých dat.

Hra bude mít přízvisko Complete Edition, což značí přítomnost všech tří příběhových přídavků (Dragon of the North, Defiant Honor a Bloodshed’s End) a chlubit se bude možností přepínat mezi akčním módem a módem takzvaně filmovým podobně, jako tomu bylo i v případě PlayStation 4 verze hry.

To v praxi znamená volbu mezi stabilními 60 snímky za vteřinu a hezčí grafickou stránkou podpořenou až 4K rozlišením. Náhled na grafiku hry v případě PC verze můžete spatřit v přiložené galerii, vysoké rozšíření a ostré textury si však něco vyžádají a vy se tedy můžete ještě pokochat i nově představenými hardwarovými nároky hry:

Minimální požadavky

OS: Windows 7 nebo novější (x64)
CPU: Intel Core i5 3550 nebo lepší
Grafika: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280 (se 3 GB VRAM)
HDD: 100 GB volného místa
RAM: 6 GB

Doporučené požadavky (Full HD)

OS: Windows 10 (x64)
CPU:  Intel Core i7 4770K nebo lepší
Grafika: Nvidia GTX 1060 (6 GB VRAM) / AMD Radeon R9 380X (4 GB VRAM)
HDD: 100 GB volného místa
RAM: 8 GB

Pozornost ve spojitosti s nároky budí zejména velké množství místa, jež si PC verze uzme na disku. Na tom mají pochopitelně největší podíl textury ve velkém rozlišení a fakt, že hra bude obsahovat všechen doposud vydaný obsah.

PC verze hry každopádně dorazí již 7. listopadu a hráči na PC se tak sami budou moci přesvědčit o tom, zda jsou dosavadní nadšené recenze oprávněné. Tu naši si každopádně můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama