Verze PUBG pro další konzole není vyloučená
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Verze PUBG pro další konzole není vyloučená

Verze PUBG pro další konzole není vyloučená

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2017 08:48 5
Reklama

Chuť zahrát si režim Battle Royale i jinde než na PC nás nahnala do spárů Fortnite od Epicu, ale možná zanedlouho dojde i na současného krále tohoto žánru. Že PlayerUnknown's Battlegrounds míří na Xbox One pro vás asi není překvapení, ale dosud jsme nevěděli zhola nic o dalších platformách. Ani ty ale nejsou takříkajíc ze hry.

V jednom z rozhovorů pro Bloomberg padlo, že tým Bluehole vede dialogy i s ostatními výrobci konzolí. To samozřejmě v prvé řadě znamená Sony, přičemž o verzi pro PlayStation se sice dosud spekulovalo, ale nic nebylo jisté, ani to, jestli si Microsoft plnohodnotnou exkluzivitu na Xboxu nezaplatil. O tom se nikdo nezmínil ani tentokrát, tudíž to stále nelze definitivně vyloučit, pravděpodobnější je ale exkluzivita dočasná. Microsoft by tím ale po čase přišel o silný tahák i pro svůj Xbox One X.

Za Bluehole hovořil Chang Byung-gyu, který vlastní dvacet procent celého studia. Podle svých slov společnost hovoří i s dalšími společnostmi, a to proto, aby se do Battlegrounds zapojilo co nejvíce lidí a hra vytěžila ze současné popularity co nejvíce. Verze pro PlayStation je v tomto ohledu ale mnohem dále než ta pro Xbox, a tak dorazí s největší pravděpodobností až příští rok. Pokud vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama