Trailer láká do bety Battlefrontu II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká do bety Battlefrontu II

Trailer láká do bety Battlefrontu II

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 10. 2017 08:51 7
Reklama

Včerejší zveřejnění přesných časů startu a konce chystané betaverze on-line akce Star Wars Battlefront II a odhalené hardwarové nároky PC verze hry dnes můžeme doplnit lákadlem dalším, a to takže trailerem představujícím ty podstatné prvky, kterým letos univerzum Hvězdných válek může zaujmout.

Ten poodhaluje skutečně parádní grafickou stránku hry poháněnou enginem Frostbite, bitvy napříč všemi známými érami, epické multiplayerové klání, kooperaci v režimu rozdělené obrazovky i propracované vesmírné dogfighty. Chybět samozřejmě nesmí ani známé postavy a lokace a na své by si tak měl v rámci této akce přijít každý, komu nejsou Hvězdné války cizí. V této aktualitě si pak každopádně můžete připomenout obsah chystané bety.

Ostatně zkusit si to bude moci brzy již každý. Beta pro předobjednávající hráče startuje zítra na všech platformách, o dva dny později se pak dočkají již i ti ostatní. K zakoupení je pak hra pochopitelně i na Xzone a co se této betaverze týče, tak se můžete těšit i na dojmy od nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama