Epic si mne ruce, Fortnite je populární
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic si mne ruce, Fortnite je populární

Epic si mne ruce, Fortnite je populární

David Plecháček

David Plecháček

4. 10. 2017 17:20 6
Reklama

Battle Royale táhne. Ale nejen on. Fortnite je od začátku možná až překvapivě úspěšná hra, a to přes to, že část hráčů za přístup zaplatila, byť se později hra dostane do oběhu jako free-to-play. A protože počet hráčů je něco, čím se studia v případě úspěchu ráda chlubí, ani Epic nezůstává pozadu.

Tým, který je zodpovědný za hru, na svém Twitteru uvedl, že Fortnite už hrálo přes sedm milionu lidí. Bylo by zajímavé sledovat, kolik z nich si za vstup zaplatilo a kolik bezplatně vyzkoušelo režim Battle Royale, ale bohužel tato čísla Epic ve zprávě neuvádí. Pokud si ale vzpomenete, prvním milionem se Epic chlubil už během prvního dne.

Hra se stále postupně vyvíjí a přibývají další a další módy. V dohledné době přibydou Supply Drops a Duos do Battle Royale, Horde Bash pro změnu rozšíří PvE. Poslední zmíněný prvek dorazí do hry už zítra, ostatní už jsou ve hře teď. Ačkoliv nás dnes PSN s Fortnite vypeklo, o ukázku určitě nepřijdete. Uvidíme, jestli jej stihneme do konce týdne, přinejhorším se tak stane během toho příštího. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama