Kompletní edice Horizon v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompletní edice Horizon v prosinci

Kompletní edice Horizon v prosinci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 10. 2017 09:02 6
Reklama

Jestliže jste ještě doposud neměli možnost si vyzkoušet na PlayStationu 4 akci Horizon Zero Dawn, tak pro vás máme možná potěšující zprávu. Jak je totiž dnes dobrým zvykem, tak se i tato úspěšná a dle recenzí povedená akce dočká zkompletované edice.

Ta vyjde před koncem roku tak, aby tvůrci a potažmo Sony stihli nadcházející vánoční sezónu a obsahovat bude pochopitelně vše podstatné. To znamená veškerý dodatečně prodávaný obsah (mezi který patří například art book či téma pro vlastní konzoli), a to i včetně teprve chystaného přídavku jménem The Frozen Wilds.

I touto novou IP dosud nepolíbení hráči tak mohou rychle zjistit, čím je tato nová značka významná a proč si od ní Sony tolik slibuje. A to i do budoucna – v minulosti se totiž již objevily zprávy o tom, že by Horizon mohl hravě být startem zcela nové série.

Tento komplet každopádně dorazí do Evropy 6. prosince, což znamená jeden den před vydáním samostatného rozšiřujícího balíčku The Frozen Wilds. Cena je stanovená na 50 dolarů, tedy v přepočtu na něco málo přes tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama