V AC: Origins je jiný stealth a říditelné šípy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V AC: Origins je jiný stealth a říditelné šípy

V AC: Origins je jiný stealth a říditelné šípy

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2017 12:49 10
Reklama

Říjen pravidelně znamená měsíc, kdy naplno odstartuje podzim a s ním i pravidelný příval her, tudíž i příval informací. Své karty vytáhne také Ubisoft s po roce se vracejícím Assassínem. A protože nás od vydání dělí pouhé tři týdny, pojďme si připomenout, zač je toho v Egyptě starověký život loket.

Vyvolávat rozbroje není v mocensky silné zemi rozkládající se po obou březích Nilu zrovna moudré, proto Ubisoft radí, že je někdy lepší zůstat titulárním tichým zabijákem. Právě stealth je tak předmětem nového vida. Podle Ashrafa Ismaila z Ubisoftu je stealth od předchozích her v sérii odlišný a mnohem více pracuje se vzdálenostmi.

Vzdálenost je důležitá ze dvou pohledů. Jednak své cíle můžete vyřídit díky novému luku. Předpokládáme, že nejste příliš nadšení z toho, že i po vystřelení šípu můžete měnit jeho trajektorii. Někteří vývojáři jsou ale z tohoto skillu, nazvaného Predator Bow, přímo nadšení. Ale pokud si budete držet distanc, můžete své nepřátele přílákat snadno blíže a rozdělit je a následně se s nimi separátně vypořádat. Tak, jak to ukazuje přiložené video.

Vývojáři hovoří i o možnosti ochočit si a ve vhodnou chvíli zavolat i divokou zvěř, která černou práci vyřídí za vás. Pravděpodobně ne v této souvislosti, ale milovníky koček potěší i zpráva, že si můžete egyptské kočky pohladit. Nedivili bychom se ale ničemu, ani tomu, kdybyste je mohli nějakým způsobem využít, ani tomu, že budou pro jejich výsadní postavení v egyptské kultuře hrát roli i v příběhu.

Žerty stranou. Vývojáři potvrdili, že nový Assassin konečně ukáže úplně zrod bratrstva, tudíž pokud vás zajímá historická linka a neutuchající boj mezi zabijáky a templáři, Origins bude právě pro vás a neměli byste jej minout. Jestli roční odmlka skutečně něco změní a jestli se bude jednat o změny k lepšímu, to uvidíme už 27. října, buď na PC, nebo na konzolích Xbox One a PlayStation 4. Novinku si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama